PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park klaar voor nieuw seizoen
DATUM: 27 March 2015 - 07:21 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Holiday Park, het Duitse Plopsa-park, is klaar voor het nieuwe seizoen. De verschillende nieuwigheden werden donderdag voorgesteld aan de pers. Dit jaar investeert Plopsa zo’n 3 miljoen euro in het park, waaronder de nieuwe Sky Fly.

2015-03-27_HPH

Ook dit jaar kan Holiday Park weer uitpakken met verschillende nieuwigheden. Plopsa investeert ongeveer 3 miljoen euro in het Duitse themapark, ondermeer in de verdere uitbreiding van beleving en een nieuwe attractie. Sky Fly is een interactieve vliegattractie die bezoekers vanaf de zomervakantie in de zevende hemel zal brengen.

Sky Scream

Ook in het gebied van Sky Scream, de gelanceerde coaster dat het park vorig jaar opende, zijn er heel wat aanpassingen te bespeuren. De wachtrij werd getransformeerd in een griezellaboratorium met licht- en geluidseffecten en animatronics.

In het gebied van Sky Scream opent ook een filiaal van Backer Görtz, waar bezoekers terecht kunnen voor broodjes en koffiespecialiteiten van keten Starbucks.

Casa Palatina

Het doortrekken van de beleving is ook terug te vinden in het Pfälzer Dorf, waar restaurant Pfalzgraf helemaal op de schop is gegaan. Het volledige interieur werd er weggenomen en maakte plaats voor een sfeervol Italiaans restaurant in een gelijkaardige stijl als het Mr. Spaghetti-restaurant in Plopsaland De Panne.

Er kunnen circa 550 gasten plaatsnemen in het restaurant. Er werd daarnaast ook geïnvesteerd in gloednieuwe vergader- en feestzalen in hetzelfde complex.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+