PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne opent houten achtbaan in 2016
DATUM: 29 March 2015 - 18:45 | CATEGORIE: 2016 Houten achbaan, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Het is officieel: Plopsaland De Panne wil in 2016 uitpakken met een houten achtbaan! Het park diende afgelopen week de bouwaanvraag in bij de gemeente De Panne. Een bouwer of exacte openingsdatum is momenteel niet bekend.

2015-03-29_PDP

Plopsaland De Panne pakt volgend jaar uit met een gloednieuwe attractie van formaat. De geruchten rond het type attractie deden al langer de ronde, maar werd pas vandaag officieel bevestigd. Het themapark aan de Belgische kust wil in 2016 een houten achtbaan openen. Plopsa diende hiervoor afgelopen dinsdag de bouwaanvraag in bij de gemeente De Panne en plaatste hiervan een bewijs op de officiële Facebookpagina van de groep.

Het is niet bekend welke bouwer de achtbaan zal bouwen. Een openingsdatum zal mogelijk bepaald kunnen worden zodra het park de vergunning verkregen heeft. Het thema voor de nieuwe attractie is niet bekend, maar de integratie van Heidi is één van de mogelijke opties. Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof bevestigde aan pretparksite Looopings dat de animatiereeks binnenkort een plekje zal krijgen in Plopsaland De Panne.

Foto

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+