PlopsaFansite > Nieuws >
Locatie houten coaster Plopsaland De Panne bekend!
DATUM: 2 April 2015 - 12:18 | CATEGORIE: 2016 Houten achbaan, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De houten achtbaan van Plopsaland De Panne zal een plaatsje krijgen aan de zijkant van het park, naast De Draak en De Vleermuis. De baan zal zo’n 23,3 meter meter hoog worden. Dat onthulde Steve Van den Kerkhof in Het Laatste Nieuws. 

  

Zondag bevestigde Plopsaland De Panne de komst van een houten achtbaan naar het themapark in 2016. Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof onthulde in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws dat de opening voorzien is tegen juni 2016, indien het park tijdig de bouwvergunning ontvangt. “Het openbaar onderzoek loopt nog tot 3 mei”, klinkt het.

De achtbaan zal aan de zijkant van het park komen, naast De Draak en Vleermuis. Deze laatste zal, ondanks eerdere geruchten, niet uit het park verdwijnen. De afstand tussen het beginpunt van de nieuwe attractie, naast de Boomstammetjes, en het verste punt, voor de baan terug richting station raast, zal zo’n 370 meter zijn. Het hoogste punt van de houten coaster zal 23,3 meter zijn. 

De nieuwe attractie komt in een gedeelte waar Heidi centraal zal staan. “Er komt ook een kleine horecazaak, winkeltje en een sanitair blok,” weet Van den Kerkhof. 

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+