PlopsaFansite > Nieuws >
Nationale rouwdag K3 in Plopsaland
DATUM: 15 April 2015 - 07:57 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Het einde van Karen, Kristel en Josje als de gezichten van K3 is ook de sociale media niet ontgaan. Studio 100 en Plopsa anticiperen zaterdag op het Facebookevent ‘Nationale rouwdag’ met een korting en verrassingen in Plopsaland De Panne. 

Bijna één maand geleden maakten Karen, Kristel en Josje bekend dat ze de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe meisjes in een zoektocht op televisie. Dit nieuws was ook de sociale media enorm populair. Eén van de pagina’s dat het meeste aandacht kreeg is het ludieke Facebookevent Dag van Nationale Rouw voor stopzetting K3, van de 18-jarige student Floris. Bijna 80.000 mensen bevestigden hun deelname aan de actie. 

Ook Plopsa en Studio 100 is de actie van Floris niet ontgaan. Beide partijen zorgen voor een aangepast programma tijdens het geplande optreden van K3 aanstaande zaterdag in Plopsaland De Panne. Zo trakteert K3 alle bezoekers van Plopsaland op een verfrissing. “Wat dit wordt is nog een verrassing,” klinkt het. In Het Laatste Nieuws vult Floris nog aan: “Na afloop vertrekt van daaruit nog een parade die wel eens zou kunnen uitdraaien op een ‘ludieke begrafenisstoet’”.

Een kortingsbon voor het event van zaterdag kan gedownload worden via www.iedereenk3.be 

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+