PlopsaFansite > Nieuws >
Goed gevuld Pinksterweekend in Plopsa-parken
DATUM: 21 May 2015 - 15:43 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Tijdens het Pinksterweekend ontvangen Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt de grote sterren van het kleine scherm. Plopsaland De Panne heeft de Kaatje Fandagen op de kalender staan, de meiden van Prinsessia brengen dan weer een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt voor een spetterende liveshow.

Tijdens het verlengd Pinksterweekend valt er weer heel wat te beleven in de Plopsa-parken! Bezoekers van Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt kunnen dan ook genieten van extra shows en animatie rond hun favoriete televisiefiguren.

Kaatje in Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne ontvangt Kaatje, Kamiel en Viktor van Ketnet. De kleinste bezoekers kunnen met hen op de foto en in het Plopsa Theater zijn er de allerlaatste voorstellingen van de theatershow Kaatje Theater. Deze theatershow is inbegrepen in een toegangsticket van Plopsaland De Panne.

“Het is inmiddels de derde keer op rij dat de Kaatje Fandagen plaatsvinden in Plopsaland De Panne. Kaatje, Viktor en Kamiel zijn dan ook echte publiekslievelingen! Dat merken we niet alleen aan de populariteit van de gethematiseerde Kaatje Zone in Plopsaland De Panne, maar ook aan de bezoekersaantallen tijdens het verlengde weekend waarin de Kaatje Fandagen plaatsvinden,” weet Wim Wauters van Plopsaland De Panne.

Prinsessia in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt pakt uit met een aangepast dagprogramma met een koninklijk tintje. Bezoekers worden royaal verwend met een Bumba Show, extra animatie waar bezoekers zich in een prins(ess)enschool wanen en een optreden van Prinsessia als kers op de taart.

“We nodigen alle kinderen dan ook uit hun mooiste prinsessenkleed of prinsenkostuum aan te trekken!”, lacht Carmine Frisenda van Plopsa Indoor.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+