PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park start bouw vliegtuigmolen Sky Fly
DATUM: 17 June 2015 - 17:02 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Vanmiddag zijn de eerste onderdelen van de gloednieuwe interactieve vliegtuigmolen Sky Fly geleverd in Holiday Park. De bouw is ondertussen volop bezig. De opening van deze nieuwe attractie is over enkele weken voorzien, op 1 juli.

Dieter Deketelare van het constructieteam van Plopsa legt de plannen voor aan parkmanager Bernd Beitz. (Foto: Holiday Park)

Holiday Park opent op 1 juli Sky Fly, een nieuwe spectaculaire interactieve vliegtuigmolen. De eerste onderdelen van de attractie zijn vandaag met aangepaste vrachtwagens geleverd in het Duitse Plopsa-park. De attractie werd eerder al opgebouwd op de terreinen van bouwer Gerstlauer, waardoor de attractie snel operationeel kan zijn. Een ’90 ton-kraan’ zorgt ervoor dat alle onderdelen keuring in elkaar gestoken kunnen worden.

“Het is bijzonder dat we de attractie bij de bouwer hebben kunnen opbouwen en testen. Zo is de opbouwtijd in Holiday Park kort en kunnen we onze bezoekers in korte termijn een nieuwe attractie aanbieden.”, weet Luc Van der Biest, Directeur Constructie van de Plopsa Group. “Vandaag gaven we het startschot voor de bouw. Binnen twee weken ontvangen we de eerste vliegeniers in Sky Fly!”, vult parkmanager Bernd Beitz aan.

Plopsa investeert 2 miljoen euro in de attractie. Er kunnen per rit 12 bezoekers plaatsnemen. De attractie en het bedieningshuisje zullen dit jaar gedecoreerd worden, volgend seizoen zal ook het gebied rond de attractie in een aangepast kleedje gestoken worden.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+