PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa verwent abonnees met exclusieve nocturne
DATUM: 9 July 2015 - 08:58 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Zaterdag 11 juli organiseert Plopsaland De Panne een unieke nocturne die enkel en alleen toegankelijk is voor de abonnees van het park. Tijdens ‘De Nacht van de Abonnee’ pakt het park uit met heel veel extra optredens en animatie. Abonnees kunnen tijdens de avond ook een kijkje nemen op de werf van het gloednieuwe Prinsessiakasteel.

20150709_PDP

Op zaterdag 11 juli zet Plopsa alle abonnees in de bloemetjes met een laatavondopening die enkel toegankelijk is voor personen die in het bezit zijn van een Plopsa Bumba-, Fun- of GoldCard. Plopsaland De Panne is tijdens de ‘Nacht van de Abonnees’ geopend van 19u30 tot middernacht.

De aanwezige abonnees worden verwend met optredens in de verschillende themazones van het park, bijkomende animatie en een vuurwerkspektakel rond de klok van 23u. Ook opent het park de deuren van het Prinsessiakasteel voor een exclusief werbezoek.

“We hebben het succes van Plopsa in eerste plaats te danken aan onze bezoekers”, weet Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. “Het wordt zeker en vast een onvergetelijk feest. We zullen er dan ook een traditie van maken om al onze abonnees jaarlijks met een dergelijk exclusief evenement te verwennen!”.

Wendy Van Wanten

Tijdens de ‘Nacht van de Abonnees’ zal Wendy Van Wanten, die dit jaar haar vijfentwintigjarige carrière viert, een ster krijgen op de Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater van Plopsaland De Panne. “Wendy Van Wanten heeft een carrière om u tegen te zeggen”, laat Plopsa weten in een persbericht. Naast een uitgebreide muziekcarrière, is ze ook gekend uit Studio 100-musicals als De Kleine Zeemeermin.

Abonnees kunnen hun gratis ticket voor deze avond reserveren via deze website (in combinatie met een geldig abonnement).

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+