PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park ontvangt Heidi met speciaal evenement
DATUM: 25 July 2015 - 09:14 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Holiday Park organiseert op zaterdag 25 juli een speciale dag rond Heidi. Het bekende meisje uit de bergen zal vanaf dan ook dagelijks in het park aanwezig zijn als parkmascotte.

Onder het motto ‘Grüezi, Heidi’ (Zwitserduits voor ‘Welkom, Heidi’) verwelkomt Holiday Park op zaterdag 25 juli een gloednieuwe parkmascotte: Heidi. Het park biedt op deze dag verschillende extra’s aan rond het meisje uit de bergen, zoals alpenhoornblazers en een doorloopweide met geitjes.

De eerste 500 kinderen die het park betreden krijgen ook het nieuwe Heidi Magazin aangeboden.

Heidi in de andere Plopsa-parken

Heidi maakte bij aanvang van het pretparkseizoen reeds haar intrede in Plopsaland De Panne, waar ze de bezoekers ontvangt aan de ingang of op het podium aan De Boomstammetjes en haar opwachting maakte in de dagelijkse Plopsa Parade. In Plopsa Coo zijn vorige week standbeelden van Heidi en haar vriendjes in De Doorloopweide geplaatst, wat het de eerste attractie van Heidi in een Plopsa-park maakt.

Volgend jaar opent Plopsaland De Panne een houten achtbaan die een Heidi-thema zal krijgen. Deze achtbaan zal gebouwd worden door Great Coasters International.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+