PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne zet De Vleermuis te koop
DATUM: 9 August 2015 - 11:46 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne verkoopt achtbaan De Vleermuis. De attractie staat te koop aangeboden op een gespecialiseerde website voor het verhandelen van pretpark- en kermisattracties. Het park hoopt de achtbaan binnen een termijn van 3 jaar te kunnen verkopen.

2015-08-09_PDP

De Vleermuis, de achtbaan in het gedeelte Ploptuin in Plopsaland De Panne, staat te koop. Het park heeft hiervoor een advertentie geplaatst op een gespecialiseerde website voor het verhandelen van pretpark- en kermisattracties. Plopsa bevestigde het nieuwe aan website Themeparkfreaks. “We hopen deze attractie binnen een termijn van drie jaar te kunnen verkopen, er is dus absoluut geen haast bij om de attractie te verkopen.”, klinkt het bij Plopsa.

De attractie van de Nederlandse achtbaanbouwer Caripro opende in 2000 en bestaat uit twee naast mekaar lopende banen waar bezoekers, onder de vleugels van een vleermuis, een ritje maken van circa 1 minuut. De Vleermuis is zo’n 11 meter hoog en de baan heeft een lengte van circa 170 meter. De bouwer van de attractie ging één jaar na opening van de attractie failliet.

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+