PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa veilt dagje uit ten voordele van zieke Jolan
DATUM: 13 August 2015 - 18:58 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsa Indoor Coevorden | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Indoor Coevorden steunt de acties rond peuter Jolan, die de diagnose van neuroblastoomkanker kreeg toen hij amper 5 weken oud was. Het park veilt een dagje uit, inclusief maaltijd en ontmoeting met een Plopsa-figuur.

2015-08-13_PIC

Plopsa veilt ten voordele van de stichting ‘Zorg voor Jolan’ een dagje uit in Plopsa Indoor Coevorden. De hoogste bieder krijgt toegang tot het park, mag van een heerlijke maaltijd smullen en kan bovendien op de foto met zijn of haar favoriete Plopsa-figuur. “We waren erg aangedaan toen we het verhaal van Jolan hoorden. Als geëngageerde organisatie dragen we graag ons steentje bij aan dergelijk goed doel.”, zegt Harold de Vries van Plopsa Indoor. “We hopen op een goed herstel van Jolan en hopen hem in de toekomst zeker ook te verwelkomen in ons park.”

Zorg voor Jolan

Stichting ‘Zorg voor Jolan’ is opgericht naar aanleiding van een bijzondere behandeling voor de ondertussen tweejarige Jolan, die de diagnose van neuroblastoomkanker kreeg toen hij amper 5 weken oud was. Na verschillende chemobehandelingen is de tumor ondertussen gehalveerd, maar hij dient nog een immunotherapie te krijgen om de ziekte te overwinnen. Deze therapie kan momenteel enkel in Amerika gedaan worden. “De artsen schatten dat alles bij elkaar ruim € 60.000 gaat kosten. Wetende dat we, naast de zorg die we Jolan moeten bieden, het niet alleen kunnen redden, hebben we besloten hulp te vragen.”, laat mama Alja weten.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+