PlopsaFansite > Nieuws >
Opnames tijdens Samson & Gert Zomershow
DATUM: 18 August 2015 - 16:21 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Vandaag vonden opnames plaats tijdens de Samson & Gert Zomershow in Plopsaland De Panne. Het is de eerste keer dat er opnames zijn van de Samson & Gert Zomershow in het Plopsa Theater. Eerder vonden in het theater van Plopsaland wel opnames plaats tijdens de Samson & Gert Kerstshows.

2015-08-18_PDP

Vandaag stonden in het het Plopsa Theater verschillende camera’s opgesteld voor een registratie van de Samson & Gert Zomershow. Er staan tenminste vier camera’s opgesteld tussen het publiek, valt te zien bij de berichten op de sociale media. Het is niet bekend of vanmiddag de volledige show werd geregistreerd, of dat het slechts gaat over enkele fragmenten.

Het is niet de eerste keer dat er opnames plaatsvinden tijdens een Samson & Gert Zomershow. Zo werd de zomertournee van 1996 in Jette op beeld vastgelegd en werd deze later eveneens uitgebracht op VHS-videocassette. In 2010 werd de videoclip van het liedje ‘Beste vriend’ ingeblikt in het Groot Theater van Plopsaland.

Eerder vonden in het Plopsa Theater opnames plaats van de Samson & Gert Kerstshow 2013 en 2014 en eveneens van de Junior Musical Kadanza. Twee van de eerder vermelde voorstellingen zijn reeds op DVD uitgebracht. De registratie van de Samson & Gert Kerstshow 2014 zal vermoedelijk later dit jaar in de winkelrekken liggen.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+