PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland bouwt Zwitsers dorpje aan houten achtbaan
DATUM: 25 August 2015 - 19:46 | CATEGORIE: 2016 Houten achbaan, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne heeft voor het eerst tekeningen vrijgegeven van de houten achtbaan dat het park volgend jaar zal openen. Hierop valt te zien dat een nieuw themadorp zal ontstaan naast het Kasteelplein, dat volledig in het teken zal staan van Heidi.

2015-08-25_PDP

Plopsaland De Panne pakt volgend jaar uit met een gloednieuwe houten achtbaan van de Amerikaanse bouwer Great Coasters International. Het park heeft vanmiddag voor het eerst tekeningen vrijgegeven, waar ook het thema en de layout van de baan duidelijk op te zien is.

De coaster zal nabij de grote splash van de Boomstammetjes vertrekken, en zal zo tot aan de Vleermuis over de rails razen om vervolgens opnieuw richting het station gaan. De vormgeving lijkt gebaseerd te zijn op de achtbaan White Lightning, die twee jaar geleden opende in het Amerikaanse park Fun Spot.

Ook de eerste conceptschetsen geven meer inzicht over het thema van de nieuwe attractie. Aan de houten achtbaan zal een Zwitsers dorpje ontstaan, met statige huisjes en de gekende Plopsa-touch. Eerder was al bekend dat Heidi het centrale personage van de baan zal worden.

Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+