PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park kiest voor een griezelig Halloween
DATUM: 6 October 2015 - 11:12 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Holiday Park kiest dit jaar de kaart van een extra griezelige editie van Halloween. Met twee ‘scare zones’, 3 aangepaste nocturnes en animatie voor de allerkleinsten gaat het Duitse Plopsa-park voor een rockende editie van het populaire griezelfeest.

2015-10-05_HPH

Holiday Park pakt dit jaar uit met een vernieuwde editie van Rocking Halloween. Het Duitse Plopsa-park vult het gekende recept aan diverse extra attracties en shows. Spookhuis ‘Virus Attack’ doorkruist de gangen van de Anubis Free Fall Tower en brengt bezoekers in een gekkenhuis boordevol doden. Het gebied aan attractie Sky Scream transformeert in ‘Zombie Factory’, een griezelgebied waar zombies de hoofdrol krijgen. Kindershow ‘Maya en de Pompoen’ zorgt voor een griezelpret voor de allerkleinste bezoekers van het park.

Op 10, 17, 23, 24, 30 en 31 oktober en 1 november zijn er de gekende Rocking Halloween Nocturnes in Holiday Park. Doorheen de dag kunnen bezoeker gaan kijken naar muzikale shows. Tijdens de Special Editions – 17, 24 en 31 oktober – van deze nocturnes kan er bovendien gekeken worden naar een verschilende tributebands die het beste uit de jaren ’80 of ’90 brengen.

Delen Tags
Facebook ,

Twitter
Google+