PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes tijdens Holiday Park Fanday
DATUM: 17 October 2015 - 23:12 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Vandaag vond de vierde Holiday Park Fanday plaats. Het Plopsa-park nodigde, samen met fansite Holly-Info, alle fans uit voor een ERT op Expedition GeForce en de traditionele presentatie van Steve Van den Kerkhof en Bernd Beitz. Hierop zijn enkele weetjes bekendgemaakt.

Holiday Park en fansite Holly-Info organiseerden vandaag de vierde Holiday Park Fanday. Meer dan 60 fans waren aanwezig en konden voor parkopening een exclusief rondje rijden, een zogenaamde Exclusive Ride Time (ERT), op de gerenommeerde coaster  Expedition GeForce.

Vervolgens trokken alle fans richting het vernieuwde restaurant Casa Palatina waar ze getrakteerd werden op een ontbijt en een aansluitende presentatie van Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof en parkmanager Bernd Beitz. Hier werden enkele nieuwtjes voor volgend seizoen gelanceerd.

Nieuwtjes

  • Het gebied rond Sky Fly zal volledig herzien worden. Er komt een bekijkomend horecapunt, een nieuwe sanitaire blok, een nieuwe kleine winkel en er opent ook een nieuwe attractie: een kettingmolen. Er zal één rode draad zijn in het vernieuwde gebied: vliegen. De bestaande gebouwen en attracties in het gebied zullen een aangepast thema rond vliegen krijgen.
  • Ter ere van de 45ste verjaardag van Holiday Park, krijgt het park vanaf volgend jaar ook een dagelijkse parade. Deze parade zal vergelijkbaar zijn met de Plopsa Parade van Plopsaland De Panne. De voormalige parkmascotte Holly krijgt hierin een prominente rol.
  • Er komt daarnaast ook een gloednieuwe waterskishow rond de verjaardag van het park. ‘Hollywoods Talking Dead’ is dus aan zijn laatste speeldagen bezig.
  • Ook de Maya Show van Holiday Park, Maya’s Grote Verjaardagsfeest, is bezig aan de laatste voorstellingen. Het park introduceert volgend seizoen een nieuwe figurenshow rond de figuren Maya, Wickie, Heidi en Tabaluga. Ook hier zal de verjaardag van Holiday Park centraal staan.
  • Er zullen geen shows van Diana meer zijn volgend seizoen. Dit heeft als gevolg dat er dus geen ‘Lady Fakir Show’ en ‘Festival der Tieren’ meer zal zijn.
  • Daarnaast zullen de toegangsprijzen van het park ongewijzigd blijven. De prijs voor een Holiday Park Jaarkaart, het abonnement specifiek voor het Duitse Plopsa-park, zal echter wel zakken.
Delen Tags
Facebook ,

Twitter
Google+