PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne viert Halloween met Ketnet
DATUM: 26 October 2015 - 19:49 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Tijdens de herfstvakantie viert Plopsaland De Panne traditioneel Halloween met Ketnet. Op weekdagen blijft het park langer open en staat er een muzikaal vuurwerk op het programma. Vladimir en Keelin van Nachtwacht zullen Charlotte dit jaar vergezellen tijdens de show Ketnet Kingsize Live On Stage.

IMG_0007.JPG

Plopsaland De Panne viert elke weekdag van het herfstvakantie – van 2 tot 6 november – Halloween met kinderzender Ketnet. Het park pakt tijdens deze Ketnet Halloween Nocturnes uit met heel wat extra swingende animatie en zit bovendien in een griezelleuk jasje met duizenden pompoenen, strobalen en maïskolven. De dag sluit omstreeks 19u af met een betoverend vuurwerk boven het Dorpsplein.

Nachtwacht tijdens Ketnet Kingsize Live On Stage

In het Plopsa Theater staat voor het tweede jaar op rij de interactieve show Ketnet Kingsize Live On Stage op het programma met Ketnet-wrapster Charlotte. Keelin en Vladimir, de sterren uit de nieuwe Studio 100 fantasy-reeks Nachtwacht, zullen bovendien voor het eerst hun opwachting maken in Plopsaland De Panne tijdens deze show.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+