PlopsaFansite > Nieuws >
Exclusief in de Plopsa Winkel: Studio 100 kerstballen
DATUM: 31 October 2015 - 11:03 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Winkels, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne verkoopt vanaf vandaag exclusieve Studio 100 kerstballen. Deze zijn exclusief ontwikkeld voor Plopsa. Er zijn een tiental verschillende ontwerpen te verkrijgen.

IMG_6073.JPG

“Wanneer het licht wordt tegen negen en weer donker tegen vijf. Dan weet je zeker Kerstmis komt eraan.”, zongen Samson & Gert ruim 23 jaar geleden. Om dat vrolijke kerstgevoel nog te versterken, zijn er vanaf vandaag ook kerstballen van de Studio 100-figuren te koop in de Plopsa Winkel van Plopsaland De Panne. Er zijn meer 10 verschillende ontwerpen te verkrijgen: Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Maya, Wickie, ROX, Ghost Rockers, Prinsessia, K3, Heidi, Bumba, Mega Mindy en Plopsa.

“Deze zijn exclusief voor Plopsa ontwikkeld”, klinkt het bij Plopsa. De kerstballen zijn vanaf vandaag te koop in Plopsaland De Panne en zullen vanaf half november ook te koop zijn in Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en de Plopsa Winkel in het Wijnegem Shopping Center. De kerstballen kosten € 4,99 per stuk en zijn verpakt in een leuke geschenkverpakking.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+