PlopsaFansite > Nieuws >
K3 bestaat voortaan uit Hanne, Klaasje en Marthe
DATUM: 6 November 2015 - 23:04 | CATEGORIE: Studio 100 | AUTEUR: PlopsaFansite

Zonet is de keuze gevallen: Hanne, Klaasje en Marthe worden de nieuwe leden van K3. De zes overgebleven meisjes zongen tijdens de spannende liveshow ook de nieuwste liedjes uit het aankomende album ’10.000 luchtballonnen’.

  
De druk bekeken en op sociale media besproken finale van ‘K3 zoekt K3′ bereikte omstreeks 23u00 een hoogtepunt met de bekendmaking moeilijke keuze van juryleden Karen, Kristel, Josje, Gert en Miguel. De jury riep trio Hanne Verbruggen (21), Klaasje Meijer (20) en Marthe De Pillecyn (19) uit tot nieuwe leden van K3. Het waren Karen, Kristel en Josje die de nieuwe K3′tjes op het podium mochten roepen voor de première van het nieuwe liedje ’10.000 luchtballonnen’.

De volgende maanden zullen Hanne, Klaasje en Marthe samen met Karen, Kristel en Josje op tournee gaan in Vlaanderen en Nederland. Plopsa bevestigde onmiddellijk na de finale op Facebook dat de meiden binnenkort ook zullen optreden in de Plopsa-parken. Mogelijk zullen de diverse attracties, waaronder de K3-Verkeersparken en K3-Zweefmolens, binnenkort aangepast worden met afbeeldingen van de nieuwe K3′tjes.

Foto: Studio 100

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+