PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwe K3-leden vanavond bekend!
DATUM: 6 November 2015 - 12:25 | CATEGORIE: Plopsa, Studio 100 | AUTEUR: PlopsaFansite

Vanavond weten we wie de drie nieuwe leden van meidengroep K3 zullen zijn. Ook in de Plopsa-parken zal dit wellicht gevolgen hebben. In zowat elk Plopsa-park is er tenminste één attractie te vinden waar de koppen van Karen, Kristel en Josje op pronken.

2015-05-08_PIH

Na een intensieve zoektocht van enkele maanden, zal vanavond de grote finale van K3 zoekt K3 uitgezonden worden. Karen, Kristel en Josje geven dan de fakkel door aan drie nieuwe meisjes die een hele nieuwe generatie fans kunnen entertainen met de gekende K3-liedjes en nieuwe hits, waaronder het themalied van de zoektocht: ’10.000 luchtballonnen’.

De zoektocht naar de drie meisjes zal wellicht ook gevolgen hebben voor de Plopsa-parken, waar diverse attracties te vinden zijn van K3. Deze zullen mogelijk op termijn allemaal aangepast of aangevuld worden met de beeltenis van de drie nieuwe K’tjes. Zo zijn er bijvoorbeeld de K3-Verkeersparken (De Panne, Hasselt en Coevorden), de K3-Brandweermolens (Hasselt en Coevorden), de K3 Disco’s (Hasselt en Coevorden), de Verkeersschool (Coo) en de K3 Lounge (Hasselt). 

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+