PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland start met constructie houten achtbaan
DATUM: 26 November 2015 - 20:57 | CATEGORIE: 2016 Houten achbaan, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne kon vanavond trots uitpakken met de eerste bouwfoto’s van de gloednieuwe houten achtbaan die er volgende zomer zal openen. De attractie en het themagedeelte zal gedecoreerd worden naar de wereld van Heidi.


Luc Van der Biest & Steve Van den Kerkhof in Heidiland – Foto: Plopsa

In Plopsaland De Panne is vanmiddag begonnen met de verticale constructie van de, momenteel nog naamloze, houten achtbaan dat het park volgende zomer zal openen. Dit heugelijke moment werd bijgewoond door Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof en Construction & Invest Director Luc Van der Biest.

“Er is al heel wat hout geleverd in Plopsaland De Panne. Als we alle planken achter mekaar zouden liggen, komen we uit 25km hout.”, laat Plopsa weten op Facebook. Mogelijk zal er de volgende weken en maanden nog heel wat extra hout geleverd worden voor de achtbaan die zo’n 22 meter hoog zal worden.

De achtbaan zal een plaatsje krijgen in een gloednieuw themagedeelte Heidiland, waar Heidi – het meisje uit de bergen – centraal zal staan. Tegen volgende zomer opent het park de houten achtbaan, in een verdere fase zal het gedeelte afgewerkt worden met bijkomende decoratie.

Ontdek alle foto’s op de Facebookpagina van Plopsa.

Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+