PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaqua De Panne verkozen tot beste zwembad
DATUM: 10 December 2015 - 10:42 | CATEGORIE: Plopsaqua | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaqua De Panne won eerder deze week de titel beste buitenlandse zwembad tijdens de ‘Zwembad van het Jaar’ verkiezing, een organisatie van het Nederlandse bedrijf Vote Company. Het waterpark van Plopsa haalde een algemene score van 9,12.

Plopsaqua De Panne heeft zijn eerste prijs gewonnen. Het waterpark van Plopsa, dat einde maart dit jaar zijn deuren opende, mocht eerder deze week de award ‘Beste zwembad gevestigd buiten Nederland’ in ontvangst nemen. Met ruim 363 stemmen en een algemene score van 9,12 op 10 kwam Plopsaqua uit de bus als winnaar. “Plopsaqua is een echt unicum in de Benelux dankzij het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving. Deze award is voor ons dan ook een mooie, officiële bekroning.”, weet parkmanager Mike Sarrazijn van Plopsaqua.

Het was de eerste keer dat ook Belgische zwembaden konden meedingen naar de titel ‘Zwembad van het Jaar’. ” Dankzij de Belgische aanvulling, was deze editie een schot in de roos”, aldus Fernando Michiels van Vote Company, het bedrijf achter de wedstrijd.

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+