PlopsaFansite > Nieuws >
F.C. De Kampioenen krijgen opnieuw fanweekend in 2016
DATUM: 27 December 2015 - 12:40 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Gisteren werd het CD-album van F.C. De Kampioenen ‘Jubilee General!’ in de bloementjes gezet in het F.C. De Kampioenencafé van Plopsaland De Panne. De plaat ging al meer dan 10.000 keer over de toonbank en dat is goed voor goud. Meteen werd ook het eerste evenement voor 2016 van Plopsaland aangekondigd: de F.C. De Kampioenen-fandagen in 2016.

F.C. De Kampioenen is nog altijd razend populair. Het CD-album van de tweede Kampioenen-film, ‘Jubilee General!’, werd al meer dan 10.000 keer verkocht. Dat is goed voor een Gouden Plaat! Deze plaat werd gisteren in het F.C. De Kampioenencafé van Plopsaland De Panne aan acteurs Marijn Devalck, Herman Verbruggen en regisseur Jan Verheyen overhandigd.

Na het plechtige gedeelte namen Marijn Devalck en Herman Verbruggen, in hun rol als Boma en Marcske, tijd om met de bezoekers van Plopsaland op de foto te gaan. Marijn trok vervolgens nog richting de Kiosk op het Dorpsplein om het liedje ‘Santé Santé’ te zingen. De Gouden Plaat zal binnenkort ook een belangrijke ereplaats krijgen in het café.

F.C. De Kampioenen-fandagen

Bovendien kondigde parkmanager Wim Wauters meteen ook het eerste evenement evenement voor 2016 aan. De acteurs van F.C. De Kampioenen komen tijdens de eerste weekend van juli langs voor het F.C. De Kampioenen-fandagen.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+