PlopsaFansite > Nieuws >
Tuur (6) is 3 miljoenste bezoeker Plopsa Indoor Hasselt
DATUM: 10 January 2016 - 14:52 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Indoor Hasselt ontving vanmiddag zijn 3 miljoenste bezoeker sinds de opening op 24 december 2005. De gelukkige, Tuur Houben (6), uit Hasselt werd in de bloemetjes gezet door Gert Verhulst, de Burgemeester en provinciegouverneur Herman Reynders.

20160110_PIH

De zesjarige Tuur Houben uit Hasselt zal zijn eerste bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt wellicht nooit meer vergeten. De jongen werd door Gert Verhulst, Meneer de Burgemeester, provinciegouverneur Herman Reynders en Kabouter Plop in de bloemetjes gezet als 3 miljoenste bezoeker van het overdekte themapark. “We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis”, liet het meter Liesbet weten. 

Voor Plopsa is dit een belangrijke mijlpaal in de tienjarige geschiedenis van het park. “Plopsa Indoor Hasselt heeft sinds de opening op 24 december 2005 een aantal ingrijpende veranderingen doorgemaakt.”, laat Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof weten. De Buitenzone werd er uitgebreid met enkele nieuwe attracties, verschillende attracties kregen een nieuw thema en uiteraard kreeg ook K3 een stek in het park.

Binnenkort zal ook de nieuwe K3 – in de vorm van Hanne, Marthe en Klaasje – ge├»ntegreerd worden in Plopsa Indoor Hasselt. In welke vorm dit zal gebeuren, zal later gecommuniceerd worden.

Delen Tags
Facebook , , , , , , , ,

Twitter
Google+