PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa onthult voor het eerst tekeningen Plopsa Hotel
DATUM: 16 June 2016 - 16:25 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa kwam gisteren voor het eerst naar buiten met concepttekeningen voor het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne. Het hotel zal een theater- en musicalthema krijgen. De opening van het eerste hotel van Plopsa is voorzien in 2018.

2016-06-16_PDP

In het voorjaar van 2018 opent op het domein van Plopsaland De Panne het allereerste hotel van Plopsa. De eerst tekeningen voor het Plopsa Hotel zijn gisteren op de social media van de themaparkengroep verschenen. Bezoekers zullen in het hotel ondergedompeld worden in een theater- en musicalsfeer. Zowel in het park als aan de buitenzijde van het park zal de herkenbare gevelstijl van Plopsa gebruikt worden.

Het hotel zal ruim 120 kamers tellen. Bovendien komen er ook nog verschillende vergaderzalen, diverse restaurants en een ondergrondse parkeergarage voor hotelgasten. Er hangt een kostenplaatje van 16 miljoen euro aan het project.

Bijkomende werkgelegenheid

Het project, dat al sinds het prille begin in het masterplan van Plopsa zit, zal opnieuw voor bijkomende werkgelegenheid op het domein van Plopsaland zorgen. “Er zullen alles samen een honderdtal jobs zijn voor vaste krachten, seizoensmedewerkers en jobstudenten. Het equivalent van ongeveer 35 voltijdse banen.”, laat Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof weten aan Het Laatste Nieuws.

Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+