PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Coo: 17 juni 2011 (Foto-verslag)
DATUM: 17 June 2011 - 15:01 | CATEGORIE: Plopsa Coo, Vicky The Ride | AUTEUR: PlopsaFansite

In de aanloop naar de opening van Vicky The Ride, volgende week zaterdag, worden de laatste puntjes op de i gezet bij de gloednieuwe attractie van Plopsa Coo. Vandaag was attractiebouwer Gerstlauer continu bezig met testritten van de twee voertuigen, momenteel nog de enige die in Plopsa Coo op de baan staan. Voorlopig is er één daarvan reeds gedecoreerd, de andere zal gedurende de volgende week gedecoreerd worden.

Verschillende attractiemedewerkers en personen van de technische dienst van Plopsa Coo kregen vandaag tevens ook de bediening van de attractie aangeleerd van de medewerkers van Gerstlauer, en kregen daarenboven ook te horen wat te doen bij een eventuele evacuatie. De verschillende manieren van evacueren werd overlopen aan het bedieningspaneel, op de kettinglift van de attractie en op het daarvoor voorziene evacuatieplatform halfweg het parcours.

Daarnaast waren verschillende teams vandaag ook bezig met de aanleg van het groen aan de attractie, en het decoratief afwerken van het imposante station van Vicky The Ride en het nabijgelegen horecapunt “Halvar”. Het is nog niet bekend wat er in het horecapunt, gelegen aan de uitgang van de attractie, allemaal verkocht zal worden.

Foto’s

Video

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+