PlopsaFansite > Nieuws >
Decoratieve toevoegingen in de Plopsa-parken
DATUM: 8 August 2011 - 12:37 | CATEGORIE: Holiday Park, Plopsa Coo, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

In Plopsaland De Panne hebben alle boten van het Bos van Plop de ‘droombed’-vormgeving gekregen. Elke boot is vooraan uitgerust met vooraan een kaars en achteraan een bedrand. Eind vorig jaar vonden er een testopstellingen plaats bij twee boten, die bij de start van het huidige seizoen ontdaan waren van de decoratie. Op het forum (link) kan je enkele foto’s vinden van de aangepaste boten.

Naast de vaarroute van Splash, de boomstamattractie van Plopsa Coo, vinden we voortaan ook de beelden van Maja de Bij, Flip, Willie,… De beelden staan willekeurig naast het parcours. Plopsa liet op Facebook weten dat er voorlopig geen plannen bestaan voor een verdere, doorgedreven thematisering van de attractie. Enkele foto’s werden eveneens op het forum (link) geplaatst.

Aan het Sturmschiff, de schipschommel van Holiday Park, zijn nu ook de beelden van Halvar en Wickie de Viking geplaatst. Het gaat om dezelfde beelden als aan Vicky The Ride, in Plopsa Coo. Holly-Info, de Duitstalige fansite over Holiday Park, heeft enkele foto’s van de beelden.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+