Terug naar het nieuwsoverzicht
23-11-2006
Kabouter Klus laat het sneeuwen in Plopsa Indoor Hasselt!
Plopsa Indoor Hasselt maakt zich op voor groot bezoek. Op 25 & 26 november en 2 & 3 december komt Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten naar het indoorpark. Tijdens de kerstvakantie wordt het park ondergedompeld in een winterse sfeer en is Kabouter Klus iedere dag te gast. Alsof dat nog niet genoeg is pakt Plopsa Indoor Hasselt uit met een extra attractie: het K3 Museum.

Sinterklaas
Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt de Sint op 25 & 26 november en 2 & 3 december. Tijdens deze weekends heerst er in Plopsa Indoor Hasselt een leuke Sinterklaassfeer. De Sint brengt, in het gezelschap van zijn Zwarte Pieten, een bezoekje aan het overdekte themapark. Wie dit jaar braaf geweest is, krijgt een verrassing van de Sint en de Zwarte Pieten zorgen voor extra animatie.

Kerst
Van 23 december tot 7 januari 2007 viert Plopsa Indoor Hasselt samen met Kabouter Klus feest! Heel het indoorpark baadt dan in een winterse sfeer. Dat het een witte kerst wordt staat vast! Gedurende de hele kerstvakantie* sneeuwt het in Plopsa Indoor Hasselt en bovendien staat er iedere dag een optreden van Kabouter Klus op het programma. Als kers op de taart komt de Kerstman op 16, 17, 23 en 24 december op bezoek. Het wordt dus alvast een mooie kerst in Plopsa Indoor Hasselt. Kleurrijk versierde kerstbomen en jingle-bells maken de gezellige kerstsfeer compleet.

K3 Museum
Naast de 20 attracties en de dagelijkse Bumba-show pakt Plopsa Indoor Hasselt ook uit met een extra attractie: nog tot 15 maart kunnen de bezoekers een kijkje nemen in het K3 Museum. Krantenknipsels, awards en foto’s vertellen het succesverhaal van K3 vanaf het prille begin. Pronkstukken zijn de originele scooters uit de film "K3 en het magische Medaillon".

Openingstijden
Doorheen het jaar is Plopsa Indoor Hasselt wekelijks geopend van woensdag t.e.m. zondag. Tijdens de kerstvakantie (23/12 t.e.m. 07/01/2007) is het park dagelijks geopend. Uitzonderlijk gesloten op 25/12 en 01/01/2007.

Tickets
Tickets in voorverkoop zijn te verkrijgen op www.plopsa.be. Deze tickets bieden de bezoeker niet alleen gegarandeerde toegang op de gereserveerde datum, de bezoeker krijgt de tickets bovendien onmiddellijk per e-mail toegestuurd en vermijdt zo eventuele wachtrijen aan de kassa.

De NMBS biedt een voordelige formule "vervoer + toegang" via B-dagtrip (code 187). Meer informatie is verkrijgbaar in het plaatselijk NMBS-station. Ook deze tickets bieden gegarandeerde toegang. De volgende voorverkooppunten bieden tickets aan voorverkooptarief zonder gegarandeerde toegang:

In België zijn tickets in voorverkoop verkrijgbaar bij De Post.
In Nederland zijn tickets in voorverkoop verkrijgbaar via de ANWB-verkooppunten (www.anwb.nl - 0800-0503), via Music Store (www.musicstore.nl), via TicketBox (www.ticketbox.nl) of via Ticketsplus (www.ticketsplus.nl).

Druktelijn
Wie niet over tickets met gegarandeerde toegang beschikt, kan op de dag van het bezoek de druktelijn raadplegen op het nummer +32 (0)70 69 69 70.
Meer informatie over Plopsa Indoor Hasselt op www.plopsa.be
PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark