PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes van Plopsaland De Panne (15 september 2012)
DATUM: 15 September 2012 - 19:46 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Kabouter Plop viert het hele weekend zijn verjaardag in Plopsaland De Panne. Aan de ingang is er - tot het middaguur – een aangepaste begroeting. Aan het Plop Restaurant in de Ploptuin kunnen kinderen een eigen verjaardagskroon maken, die ze kunnen dragen tijdens de Plop Verjaardagshow. Naast Plop, Klus, Lui en Kwebbel, is ook Feestkabouter Lolla dit jaar weer van de partij in deze unieke show.

Parkfiguren

Parkfiguren Wickie en Halvar hebben qua voorkomen enkele aanpassingen ondergaan. Het is niet duidelijk of deze aanpassingen blijvend zijn en nog zullen toegepast worden in de andere Plopsa-parekn, of dat het gaat om een tijdelijke testcase in Plopsaland de Panne.

Het gezicht van Wickie is iets minder rond, en ook de kaken rond de mond van de viking zijn verder uitgewerkt. Bij Wickie zijn ook de oogleden zichtbaar geworden. Het hoofd van Halvar is groter geworden, waardoor Halvar voortaan ook groter dan Wickie is. Halvar heeft ook een duidelijk zichtbare mond gekregen, en het kostuum is ook iets omvangrijker als voordien.

Verkeerspark

Bij het tankstation van het Verkeerspark zijn de tankpompen vervangen door de cartooneske versie waarvan Plopsa eerder dit jaar enkele tekeningen en constructiefoto’s deelde op Facebook.

Muziek

In de tracklist van Mayaland – de liedjes die je hoort in het themagedeelte – is het nummer ‘Daar heb je Maya De Bij‘ toegevoegd. Het liedje werd ingezongen door Free Souffriau en is tevens ook de intro van de nieuwe reeks van Maya. ‘Daar heb je Maya de Bij’ is sinds gisteren ook te koop via downloadsite iTunes. Enkele weken geleden werd ook een instrumentale versie van het liedje waargenomen in Mayaland.

Aan en in de Carrousel zijn voortaan enkel liedjes van Dobus te horen. De vernieuwde muziekkeuze is een logisch vervolg op het nieuwe thema dat de attractie vorig jaar kreeg.

Plopsa-kwartet bij Kinderbox-menu

Sinds vandaag zit er in elk kinderbox-menu (frietjes, snacks, drankje en dessert) ook een heus Plopsa-kwartet. Het kaartspel telt 24 kaarten, de spelregels staan op de achterzijde van het doosje uitgelegd. Op elke kaart staat de naam van de attractie in drie talen, wat doet vermoeden dat het kaartspel binnenkort ook in de andere parken zal opduiken.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+