PlopsaFansite > Nieuws >
Superwirbel bezig aan laatste seizoen in Holiday Park
DATUM: 17 October 2013 - 15:43 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Achtbaan Superwirbel, in het Duitse Holiday Park, is aan zijn laatste seizoen bezig. Dat liet fansite Holly-Info woensdag weten en bevestigde Plopsa aan PlopsaFansite. De gele kurkentrekker-achtbaan opende in 1979 en was, bij opening, uniek in Duitsland. De achtbaan staat al enige tijd te koop, al was het begin september niet duidelijk dat de attractie dit jaar reeds uit het parkbeeld zou verdwijnen.

HP

Op 31 oktober, over enkele weken, zal het laatste ritje gereden worden. Fansite Holly-Info organiseert, in samenwerking met Freundeskreis Kirmes und Freizeitparks e.V. (FKF) en Holiday Park, een wedstrijd waarbij een plaatsje gewonnen kan worden op de laatste rit van de legendarische coaster. Er zullen bij de wedstrijd op Holly-Info 12 winnaars gekozen worden, de overige plaatsen in het treintje zullen door Holiday Park verloot worden.

De allerlaatste rit van Superwirbel zal plaatstvinden op de laatste dag van het seizoen, na het vuurwerk (dat omstreeks 21u van start gaat). Het Duitse Plopsa-park is tot 20 oktober dagelijks te bezoeken, en is eveneens van 26 tot 31 oktober dagelijks geopend.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+