PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa-fan Nick Jespers haalt 2000 euro op!
DATUM: 23 December 2007 - 00:01 | CATEGORIE: PlopsaFansite, Plopsaland De Panne | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

Plopsa-fan Nick Jespers heeft 48u non-stop rondjes gedraaid op de Carrousel in Plopsaland De Panne. De vrieskou bezorgde hem twee zware nachten maar vol goede moed ging hij door en draaide meer dan 5000 rondjes. De actie bracht 897,12 euro op. Zoals beloofd verdubbelde Plopsa dit bedrag wat het totaal op 2000 euro brengt.

Van zaterdag 13u t.e.m. maandag 13u zat Plopsa-fan Nick Jespers uit Oud-Turnhout in de Carrousel in Plopsaland De Panne. Goed voor exact 5046,75 toertjes. In totaal verzamelde Nick 897,12 euro. Plopsa verdubbelde dit bedrag en rondde het naar boven af zodat Nick Jespers en Plopsa een cheque van 2000 euro mochten afgeven in het Glazen Huis.

Vriestemperaturen

Overdag vergezelden de bezoekers Nick op de Carrousel. Elk uur kreeg Nick 10 minuutjes plaspauze. Na sluitingstijd draaide de Carrousel natuurlijk gewoon verder voor Nick. Hij werd bijgestaan door attractiebediener Seba en Jan van de EHBO. Ook zij bleven de hele nacht bij de Carrousel. Het waren koude nachten maar Nick hield dapper vol.

Startschot

Bij het startschot op zaterdag kreeg Nick, die al van jongs fan is van Samson&Gert, een grote pluchen Samson en een warm fleece-dekentje van Kobe Van Herrewegen en algemeen directeur Steve Van den Kerkhof. Beiden gaven ook alvast het goede voorbeeld en staken als eersten geld in de urne. Vele bezoekers aan Winter Plopsa en Ketnet Freezzz volgden hun voorbeeld.

Kijkkast

Een terugblik op de 48u in de Carrousel vind je op de website www.plopsa.be via de Kijkkast – Evenementen – Music for Life.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+