PlopsaFansite op FacebookPlopsaFansite op TwitterPlopsaFansite op YouTubePlopsaFansite op InstagramPlopsaFansite op FlickrPlopsa.com
HOME|NIEUWS COEVORDEN|COO|DE PANNE-Theater-Aqua|HASSELT|HASSLOCH|PLOPSA GROUP
FACEBOOK|TWITTER|YOUTUBE|INSTAGRAM|FLICKR
PlopsaFansite >
Over de PlopsaFansite

Welkom op de PlopsaFansite! Sinds april 2005 zorgt deze website op fanbasis voor allerhande actuele informatie en leuke weetjes uit de wereld van Plopsa. Net zoals de groep waar deze site over handelt, is deze ook de PlopsaFansite continu in ontwikkeling.

Kort samengevat telt de PlopsaFansite een uitgebreid nieuwsgedeelte met archief tot in 2005, parkgedeeltes met informatie over onder andere attracties en evenementen, en tenslotte heeft de PlopsaFansite ook nog een forum.

Social media

Ook op de verschillende 'social media' heeft de PlopsaFansite een vaste stek. Sinds 2008 worden onze filmpjes en videoverslagen van shows of evenementen gepubliceerd op videowebsite YouTube. In 2009 heeft de PlopsaFansite de eerste stappen op Facebook gezet, waar menig bezoeker de informatie uit de wereld van Plopsa kan blijven volgen, en hier uiteraard ook op kan reageren.

Ook op microblog Twitter is de PlopsaFansite present, waar we iedereen op de hoogte houden van het nieuws van en rond Plopsa. Onze foto's komen sinds november 2012 ook op Instagram (mobiel) en augustus 2013 op Flickr (HD).

Wie maakt de PlopsaFansite?

PlopsaFansite is sinds de oprichting in handen van Nick Jespers. Alle teksten, foto's en video's die je op de website kan vinden zijn door Nick respectievelijk geschreven, gemaakt (en héél soms ook een beetje bewerkt) en gemonteerd - tenzij het anders vermeld staat. Sinds 2013 zorgt ook Ruben voor de artikels en nieuwsberichten op de PlopsaFansite.

Op het forum kreeg Nick de afgelopen jaren de hulp van ondermeer Jef, Maikel, Wim en Tom. Deze personen kregen de titel moderator en konden, indien nodig, problematische situaties oplossen. Ook een bedankwoordje aan deze personen!

Ik heb een vraag over Plopsa. Help?!

Je kan de PlopsaFansite steeds contacteren door een e-mail te sturen naar info@plopsafansite.be, maar voor vragen m.b.t. toegangsprijzen, openingstijden,... kan je beter onmiddellijk naar Plopsa mailen. Op de officiële website van Plopsa kan je een uitgebreid contactformulier vinden, waarbij de vraag onmiddellijk naar de juiste persoon binnen Plopsa verstuurd zal worden.

 

 

De kleine lettertjes

De foto's, artikels of teksten die je op de PlopsaFansite kan vinden werden gemaakt door de beheerders van de PlopsaFansite, tenzij anders vermeld. Op elk van deze items rusten rechten, wat wil zeggen dat de foto's, artikels of teksten niet mogen verspreid worden zonder de toestemming de de respectievelijke eigenaar.

Indien je een artikel of tekst wil publiceren op een niet-commercieel (pretpark-)forum, mag dit mits een duidelijke bronvermelding naar PlopsaFansite. Foto's mogen volgens dezelfde voorwaarden verspreid worden, mits de foto gehost is op een persoonlijke hosting  (onafhankelijk van diegene van de PlopsaFansite of 'Gewoon-nick.be') en dat er ook een duidelijke bronvermelding is.

Indien je een foto, tekst of artikel wil gebruiken voor een ander doeleinde, gelieve contact op te nemen via info@plopsafansite.be.

 

 

Deel deze pagina:

 
 
Dossier
Snelgids
 
Informatie | Forum (archief) | Alle rechten voorbehouden
© 2005 - 2015 PlopsaFansite