PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor Hasselt viert carnaval met Bumba, Kamiel en Viktor
DATUM: 20 January 2010 - 14:52 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Ook dit jaar laten Bumba en zijn circusvrienden het confetti regenen in Plopsa Indoor Hasselt tijdens de krokusvakantie. Daarnaast is ook Kamiel van kindergedeelte ‘Kaatje van Ketnet’ opnieuw van de partij, met zijn goede vriend Viktor.

Het is alweer voor de vijfde keer dat Plopsa Indoor Hasselt carnaval viert tijdens de Belgische krokusvakantie; vanaf zaterdag 13 februari tot en met zondag 21 februari. Ook dit jaar zal het park zal het park in een aangepast, feestelijk kleedje gestoken worden en kan je uiteraard genieten van de doldwaze Bumba Show in het Amfitheater waarin Bumba en Bumbalu heel wat dolle avonturen beleven.

Niet te missen is de kleurrijke confettiregen die zal plaatsvinden op het Dorpsplein, rond het standbeeld van Samson & Gert. Alle clowns nodigen je uit om mee te dansen in deze knotsgekke regen van confetti!

Kaatje van Ketnet

Niet alleen Bumba en Bumbalu vieren Carnaval in Plopsa Indoor Hasselt, ook de vriendelijke dinosaurus Kamiel uit het kindergedeelte Kaatje, van de Vlaamse zender Ketnet, is weer van de partij. Dit jaar brengt hij zijn beste vriend Viktor mee. De ruimtereiziger laat zijn raket even aan de kant staan en komt volop meefeesten!

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+