PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor-park De Panne open vanaf juni 2011
DATUM: 19 March 2010 - 20:29 | CATEGORIE: Mayaland, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De volgende jaren zal Plopsa bijna 20 miljoen euro investeren in Plopsaland De Panne. Naast de bouw van een hotel en een Plopsa Indoor-park, zal er ook een nieuw theatergebouw en 4D-bioscoop geopend worden. Tegen 2013 moeten deze werken afgerond zijn.

Binnen iets meer dan twee weken gaat het nieuwe seizoen van Plopsaland De Panne van start. In 2010 zal vooral de tiende verjaardag van het park centraal staan met vlaggen en een grote taart aan de ingang. Ook alle shows zullen tijdens het feestjaar in een feestelijk kleedje gestoken worden.

Het park opent dit jaar dus geen nieuwe attractie, maar heeft wel enkele grootschalige aanpassingen voorzien. Het Bos van Plop heeft volledig nieuwe entree gekregen, waarin tevens ook een gloednieuwe winkel zal openen. Ook de Ploptuin, de speeltuin aan het Plop Hamburger Restaurant, werd grondig onder handen genomen.

Toekomstplannen

De volgende jaren zal er zo’n 20 miljoen ge├»nvesteerd worden in de verdere verbouwing van het inkomgebied van Plopsaland De Panne. In Juni 2011 opent er een Plopsa Indoor-park en nadien zal de bouw van het eerste Plopsa Hotel van start gaan. De bouwvergunning voor het hotel is bijna rond, laat algemeen directeur Steve Van den Kerkhof weten in de Corelio-kranten.

Nadien voorziet het park ook nog een 4D bioscoop en een gloednieuw theatergebouw, waar plaats zal zijn voor 2.000 mensen.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+