PlopsaFansite > Nieuws >
Knotsgek carnavalsfeest in Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden!
DATUM: 9 February 2011 - 16:36 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Carnval staat weer voor de deur. Tijdens de Nederlandse krokusvakantie vieren Bumba en Bumbalu een knotsgek feest in Plopsa Indoor Coevorden met confetti, carnavalsmaskers en slingers. Tijdens de Belgische krokusvakantie doen ze het feestje nog eens over in Plopsa Indoor Hasselt!

Bumba en Bumbalu hebben zin in een onvergetelijk feestje, en zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een knotsgek carnavalfeest in de Plopsa Indoor-parken. Het Bumba Carnaval zal in Plopsa Indoor Coevorden plaatsvinden van zaterdag 19 februari tot en met 27 februari en in Plopsa Indoor Hasselt van 5 maart tot en met 13 maart.

De twee clowns nodigen alle bezoekers uit om tijdens het Bumba Carnaval mee te lopen in een optocht door het park, waarna er een kleurrijke confettiregen op het Dorpsplein volgt. De polonaise kan hierbij uiteraard niet ontbreken! Daarnaast voorzien Bumba en Bumbalu ook nog een toffe Bumba Show in het Theater!

Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+