PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne opent nieuw theater in 2012
DATUM: 11 April 2011 - 12:45 | CATEGORIE: Mayaland, Meli, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

In de zomervakantie van 2012 opent Plopsaland De Panne een nieuw theatergebouw. Het gebouw zal gelegen zijn naast Mayaland, het overdekte themagedeelte dat op 25 juni zal openen. Plopsa voorziet een budget van 5 miljoen euro voor het te bouwen theater.

De artiesten van Studio 100 treden vanaf de zomervakantie van 2012 op in een gloednieuw theater. Algemeen directeur Steve Van den Kerkhof verklapte dit nieuwtje in het Nieuwsblad. Het nieuwe theatergebouw zal verrijzen naast Mayaland, het themagedeelte waar de figuren uit Maja de Bij centraal zullen staan en dat vermoedelijk zal openen op 25 juni dit jaar. De theaterzaal zal een polyvalent karakter krijgen doordat de tribunes ingeklapt kunnen worden, waardoor er ook een feestzaal of restaurant kan ontstaan voor 750 personen. Plopsa verwacht dat er een kostenplaatje van 5 miljoen euro aan dit nieuwe project zal hangen.

In januari 2012 komt er definitief een einde aan het complex ‘De vergulden fazant’, één van de laatste erfenissen uit het Meli-tijdperk. ‘De vergulden fazant’ omvat verschillende grote vergader- of restaurantruimtes. Tot 2008 bevonden ook de kantoren van de directie van Plopsa en Plopsaland De Panne zich in dit gebouw.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+