PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor Coevorden bestaat één jaar
DATUM: 3 May 2011 - 15:06 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Indoor Coevorden vierde afgelopen weekend de eerste verjaardag. De hele week is Kabouter Klus nog van de partij voor een spetterende liveshow.

Plopsa Indoor Coevorden vierde afgelopen weekend de eerste verjaardag. Het overdekte themapark werd op 29 april 2010 feestelijk geopend door de figuren van Studio 100, waaronder Mega Mindy en K3. Gedurende het eerste openingsjaar ontving het park zo’n 300.000 bezoekers. Dit is opmerkelijk minder dan oorspronkelijk verwacht, tussen 350.000 en 400.000 bezoekers op jaarbasis, toch is de directie tevreden van het resultaat. “Het is een hele prestatie dat we zonder al te veel marketing een dergelijk cijfer gehaald hebben”, weet Caspar Kortekaas van Plopsa Indoor Coevorden.

Op termijn voorziet het park een uitbreiding in de Buitenzone, waar momenteel enkel de Dansende Fonteinen gelegen zijn. Concrete plannen of data zijn er momenteel nog niet. Daarnaast zullen er tijdens het aankomende jaar ook heel wat evenementen gevierd worden, waar één van de acteurs aanwezig zal zijn. Berend Brokkenpap komt gedurende de Halloween-periode, en Bobo tijdens de kerstvakantie.

Ondernemers Dalen tevreden

Vereniging Ondernemers in Dalen laat een reactie op RTV Drenthe weten “erg tevreden te zijn met de komst van Plopsa Indoor Coevorden”. Heel wat dagjesbezoekers houden na een bezoek aan het themapark nog even halt in Dalen, het dorpje waarin het park gelegen is, waardoor enkele handelaars de omzet zagen stijgen.

Verjaardag

De hele meivakantie, tot en met 8 mei, is de echte Kabouter Klus van de televisie van de partij. Hij verzorgt elke openingsdag een show met enkele leuke en gekende liedjes uit het repertoire van Kabouter Plop.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+