PlopsaFansite > Nieuws >
Oma Plopsa in ’1000 Zonnen’
DATUM: 2 August 2011 - 21:12 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Rachel ‘Oma Plopsa’ Lammens neemt op maandag 8 augustus de kijkers van het Eén-programma 1000 Zonnen mee naar Plopsaland De Panne. Tot vorig jaar bracht Rachel dagelijks een bezoek aan Plopsaland De Panne, en dit al sinds de openingsdag van het themapark aan de Belgische kust. Rachel werd vorig jaar opgenomen in het ziekenhuis en moest noodgedwongen verhuizen naar een rusthuis, waardoor een dagelijks bezoek niet meer haalbaar was en ze voortaan sporadisch eens een bezoek kan brengen.

Mayaland en Meli Park

Begin juli bracht Rachel, samen met de cameraploeg van 1000 Zonnen, een bezoek aan Plopsaland. Rachel nam onder andere een kijkje in het gloednieuwe Mayaland, dat ze nog niet bezocht had. Als voormalige medewerkster in Meli Park, jaren voor de overname door Studio 100 en VMMa, was ze in de wolken met het naar bijen gethematiseerde gebied. Een bezoek aan één van haar favoriete artiesten – Kabouter Klus – kon op deze dag uiteraard ook niet ontbreken.

Op haar verjaardag, 18 juli, bracht ze opnieuw een bezoek aan Plopsaland De Panne en kreeg ze de kans om die andere favoriete artiest nog eens aan het werk te zien: Gert Verhulst, tijdens de Samson & Gert Zomershow.

1000 Zonnen

Het is nog niet bekend welke fragmenten er allemaal verwerkt zullen worden in de reportage van het programma. De reportage van Rachel in 1000 Zonnen wordt, onder voorbehoud van last-minute wijzigingen, uitgezonden op 8 augustus op de Vlaamse zender Eén (TV1). Het televisieprogramma start omstreeks 19.30.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+