PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor-parken klaar voor een knotsgek Carnaval
DATUM: 31 January 2012 - 20:36 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Indoor Hasselt (België) en Plopsa Indoor Coevorden (Nederland) vieren tijdens de krokus-/voorjaars-vakantie opnieuw een knotsgek carnavalsfeest! De twee Plopsa Indoor-parken voorzien elke dag van de vakantie een kleurrijke confettiregen op het Dorpsplein en laten de leukste carnavalsliedjes van Studio 100 door de luidsprekers weergalmen.

Ketnet Carnaval in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt ontvangt van 18 tot en met 26 februari kinderzender Ketnet voor het Ketnet Carnaval, en krijgt tijdens deze vakantieperiode ook enkele gasten op bezoek. Tijdens de weekends (18, 19, 25 en 26 februari) is dat Dobus en op weekdagen (20, 21, 22, 23 en 24 februari) zijn dat Kaatje, Kamiel en Viktor.

Kinderen die als Dobus, Kaatje, Kamiel of Viktor een bezoek brengt aan Plopsa Indoor Hasselt krijgen tijdens het Bumba Carnaval een leuk armbandje. Plopsa plaatste gisteren een foto van de armbandjes op Facebook.

Bumba Carnaval in Plopsa Indoor Coevorden

In Plopsa Indoor Coevorden staan Bumba en Bumbalu centraal tijdens het Bumba Carnaval. Het park organiseert van 18 februari tot en met 3 maart voor een leuk carnavalfeest, en natuurlijk is er ook elke dag een doldwaze Bumba Show.

Delen Tags
Facebook , , , , , , , , ,

Twitter
Google+