PlopsaFansite > Nieuws >
Sinterklaas op bezoek in de Plopsa-parken
DATUM: 6 November 2012 - 19:50 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

November is traditioneel een drukke maand voor Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Traditioneel wil de kindervriend zoveel mogelijk kinderen ontvangen en aandachtig luisteren of ze wel braaf zijn geweest. Een bezoek aan Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden mag voor de Sint uiteraard dan niet ontbreken!

Klein en groot krijgt tijdens de Sint Weekends in de Plopsa-parken de kans om de goedheiligman te ontmoeten, en te vertellen wat op het verlanglijstje staat.

Plopsaland De Panne

Elk weekend van 10 november tot en met 2 december is het dubbel feest in Plopsaland De Panne! Elk Sint Weekend zijn zowel Sinterklaas als Dobus van de partij! Dolle clown Dobus zet, zoals steeds, iedereen in het aan het zingen en dansen met zijn bekendste liedjes.

In het Huis van Sinterklaas, een ontmoetingsruimte in een gedeelte van de Telenet Kinderdisco (K3 Museum) aan de ingang van het park, kan klein en groot Sinterklaas en de Pieten ontmoeten.

Opgelet! Op zaterdag 17 november staat er uitzonderlijk een show met Kabouter Plop op het programma. De Dobus Show komt dan te vervallen. 

Plopsa Indoor

Ook een bezoek aan beide Plopsa Indoor-parken heeft Sinterklaas in zijn, wellicht goed gevulde, agenda staan. Plopsa Indoor Coevorden ontvangt de Sint op 17, 24 en 25 november en ook op 1 en 2 december. Op 17 en 18 november en op 1 december komt Sinterklaas langs in Plopsa Indoor Hasselt.

 

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+