PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (10 november 2012))
DATUM: 10 November 2012 - 23:02 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Sinterklaas is zaterdag gearriveerd in Plopsaland De Panne! Tot begin december ontvangt de goedheiligman en de Pieten alle brave – en minder brave – kinderen in zijn nieuwe ontmoetingsplaats in de Telenet Disco (K3 Museum) op het Dorpsplein. In de wachtrij van de meet-and-greet-ruimte is er extra animatie, in de vorm van een wedstrijd. Bezoekers kunnen er een ritje in een koets, doorheen het park, winnen.

In het Groot Theater is er dit jaar de speciale Sinterklaasshow van Dobus. In de interactieve show mogen enkele kinderen Dobus helpen met de zoektocht naar zijn pakje. Het is de eerste keer dat er tijdens de Sint Weekends een optreden van een personage van Studio 100 op het programma staat. De voorbije jaren konden de bezoekers steeds gaan kijken naar de Grote Zwarte Pietenshow.

Ook nieuw dit jaar is de uitgifte van een speciale ‘Plan & Info’ tijdens de Sint Weekends, waarop de attracties staan die gesloten zijn voor gepland winteronderhoud. Het gaat om de attracties de Boomstammetjes en kettingmolen SpringFlyer. Dongo’s Race blijft dit jaar, zolang de weersomstandigheden het toelaat, gewoon geopend.

Werkzaamheden

Afgelopen week is ook het startschot gegeven voor de (voorbereidende) werkzaamheden van de nieuwigheden van volgend jaar. Aan het Groot Theater zijn er, net buiten de tent, markeringen opgedoken. Vermoedelijk voor de toekomstige Wickie Zone.

Op de voormalige locatie van de Vergulden Fazant zijn de eerste graafwerken waargenomen. Volgend jaar opent het park, aangrenzend tegen het overdekte themagedeelte Mayaland, een nieuw theater. Nog een jaar later, in 2014, opent vlak naast het theater het subtropische zwemparadijs Plopsaqua. De werken voor deze twee toevoegingen zullen vrijwel gelijktijdig gebeuren.

Foto’s – Sinterklaas
Foto’s – werkzaamheden
Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+