PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Coevorden (17 november 2012)
DATUM: 17 November 2012 - 21:15 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Coevorden | AUTEUR: PlopsaFansite

Sinterklaas en de Pieten brachten zaterdag een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden. De Sint nam uitgebreid de tijd om alle kinderen te ontvangen aan het Theater, en trok nadien ook nog even het park in – waarbij de Pieten ook enkele attracties hebben uitgetest. Ook de volgende twee weekends zal de grote kindervriend aanwezig zijn in het overdekte themapark.

Werkzaamheden uitbreiding Buitenzone

De werkzaamheden in de Buitenzone, het buitengebied van Plopsa Indoor Coevorden, zijn bijna voltooid. De wegen van het K3-Verkeerspark zijn geasfalteerd en reeds voorzien van de nodige wegmarkering. De volgende weken zal het tankstation verder afgewerkt worden, verschijnen er ook nog verkeerslichten op enkele van de kruispunten en worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet.

De brandweerkazerne naast het K3-Verkeerspark, dat dienst zal doen als verkeersklas, is ook bijna klaar. Het gebouw zal vermoedelijk nog verder gedecoreerd worden aan de binnen- en buitenkant.

Ditjes en datjes

- Aan de ingang van de Piratenbaan is een beeld van Halvar, de vader van Wickie de Viking uit de gelijkname televisiereeks, geplaatst. De beeltenis van Halvar was reeds te vinden op een schild op horecapunt Wickie, gelegen aan de andere zijde van de ingang van de Piratenbaan.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+