PlopsaFansite > Nieuws >
Winterkriebels tijdens Winter Plopsaland
DATUM: 22 November 2012 - 16:26 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Wie op zoek is naar een flinke dosis winterkriebels, kan binnenkort weer zijn hart ophalen in Plopsaland De Panne. Tijdens Winter Plopsaland (8, 9, 15, 16, 22, 23 en 24 december, van 26 t/m 31 december en van 2 t/m 6 januari) steekt het themapark traditioneel in een aangepast winters jasje en zijn er heel wat extra’s.

Winterse shows en animatie

In het Groot Theater staat dolle clown Dobus op 8, 9, 15, 16, 22, 23, 24 en 31 december op de planken. Tijdens de Winter Nocturnes, van 26 t/m 30 december, zijn er maar liefst twee shows in het Groot Theater (Mega Mindy Show én de Ketnet Kerstshow) en sluit de dag af met een spetterend vuurwerk. Na nieuwjaar, van 2 t/m 6 januari, is er opnieuw de Dobus Show!

In het Bumba Theater is er voor de allerkleinsten, elke openingsdag, een Bumba Show met Bumba, Bumbalu, Kiwi en Tumbi. Elke dag is er ook extra animatie en kunnen bezoekers langs gaan in Het Huis van de Kerstman, op het Dorpsplein.

Extra attracties

De hele kerstvakantie (22 december t/m 6 januari) zijn er ook twee extra attracties te ontdekken in Plopsaland De Panne. Op de IJspiste kan jong en oud traditioneel de beste schaatskunsten tonen en in spinning achtbaan Crazy Coaster ben je in één, twee, drie het noorden kwijt.

Tickets

Plopsa steunt ook de actie Meneer Konijn van radiozender Q-Music. Per verkocht ticket voor Winter Plopsaland, via www.plopsa.be/konijn, schenkt Plopsa 10 euro aan de organisatie Kindergeluk vzw, een organisatie dat kinderen en jongeren nieuwe kansen wil geven. Deze actie loopt nog tot en met 20 december.

Audio

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+