PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (24 november 2012)
DATUM: 24 November 2012 - 23:01 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De afgelopen weken zijn er opnieuw heel wat voorbereidingen getroffen voor de bouw van het nieuwe Plopsatheater, aan de ingang van Plopsaland De Panne. Het podium – dat de afgelopen twee jaar tegen Mayaland stond – is met de nodige voorzichtigheid ontmanteld, en de werfhekken zijn op deze locatie enkele meters naar voor geplaatst. De ruimte waar het Plopsatheater zal gebouwd worden is ondertussen duidelijk afgebakend met paaltjes.

Nabij het Groot Theater zijn opnieuw enkele markeringen opgedoken voor de toekomstige Wickie Zone. Ook aan de ingang viel ons oog op enkele markeringen op de grond, onder andere aan de fietsenstalling (aan de kassa’s) en aan de weg naar de voormalige ingang. Dit is, vermoedelijk, voor het Plopsa Hotel waarvan de opening over enkele jaren voorzien is.

Ditjes en datjes

  • De Boemenmolen, de interactieve draaimolen in Mayaland, heeft sinds vorige week een nieuw middenstuk. Het decorstuk is identiek aan het middenstuk dat begin oktober bij Majas Blütensplash in Holiday Park werd geplaatst. De beelden die anderhalf jaar op de Bloemenmolen stonden, zijn voortaan te vinden aan de Swingboom. Kever Kurt staat nabij het Ballenbad, Juffrouw Kassandra aan de Waterlelies.
  • De Franstalige intro van de nieuwe reeks van Maya de Bij (Maya l’abeille) is ook opgenomen in de muziektracklist van themagebied Mayaland.
  • Sinds deze week is de eerste merchandising van Hotel 13 ook te koop in de Plopsa Winkel. Hotel 13 is één van de recentere producties van Studio 100, en is een coproductie met kinderzender Nickelodeon.
Foto’s
Video

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+