PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwe abonnementsformules in Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park
DATUM: 19 December 2012 - 22:01 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa introduceert nieuwe abonnementsformules in Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park. Naast de Plopsa FunCard, het abonnement dat onbeperkte toegang geeft tot de 5 Plopsa-parken, komen er in beide parken ook parkspecifieke abonnementen. De jaarkaarten geven enkel onbeperkte toegang tot het park in kwestie. Met het kaartje krijgt de houder van het abonnement wel 50 procent korting in de andere Plopsa-parken.

De nieuwe jaarkaarten komen er op vraag van bewoners in de regio, laat Plopsa weten op Facebook.

Voordelen

De drie abonnementen (Plopsa FunCard, Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart of Holiday Park Jahreskarte) omvatten ook in 2013 heel wat voordelen. Op vertoon van het abonnementskaartje zal er 50 procent korting gegeven worden bij 50 verschillende dagattracties, waarvan de gedetailleerde lijst na de kerstvakantie gepubliceerd zal worden.

Daarnaast krijgen de abonnees ook in het nieuwe jaar 10 procent korting op aankopen in de Plopsa Winkels. Bij de Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart en Holiday Park Jahrekarte is de korting enkel geldig in de Plopsa Winkel (Plopsa Shop) in het respectievelijke park.

Onbeperkt parkeren valt weg als voordeel bij abonnementen die vanaf 7 januari aangemaakt worden of vanaf die datum verlengd worden. Als het abonnement nog (een deel) geldig is in 2013, komt het voordeel niet te vervallen. “Mensen van wie het huidig abonnement in 2013 nog geldig is blijven gratis parkeren”, benadrukt de pretparkgroep. Er kan vanaf het voorjaar een parkingabonnement aangekocht waarbij onbeperkt parkeren op de Plopsa-parkings inbegrepen is.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+