PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Coevorden (19 januari 2013)
DATUM: 19 January 2013 - 18:21 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Coevorden | AUTEUR: PlopsaFansite

Bumba en Bumbalu trekken vanaf vandaag de wereld rond, althans in de Bumba Show die vanaf vandaag te zien is in Plopsa Indoor Coevorden. In de, voor Coevorden, nieuwe show krijgen de twee clowns het gezelschap van twee inwoners uit een ander continent: Liling uit Azië en Zinzi uit Afrika. Ook Poppa de Aap, de Baby en Tumbi maken opnieuw deel uit van de show.

Figuren Bumba en Bumbalu hebben sinds kort een nieuw hoofd gekregen, vergelijkbaar met diegene die ook gebruikt worden in Plopsa Indoor Hasselt en in de theatertour ‘Bumba in dromenland’. De nieuwe hoofden zijn, in vergelijking met de vorige, ronder van vorm.

Bumba gaat op reis (of Bumba de wereld rond) liep tot vorig seizoen in het Bumba Theater van Plopsaland De Panne, en is momenteel ook nog elke openingsdag te zien in Plopsa Indoor Hasselt. Plopsaland De Panne krijgt later dit jaar een volledig nieuwe show: Bumba Magico Show.

Ditjes en datjes

- Op verschillende plaatsen in het park, zoals bij de lockers, is de eerste promotieposter voor de in aanbouw zijnde Wickie Zone van Plopsaland De Panne opgedoken. De poster bevat een mix van concepttekeningen en afbeeldingen van Wickie en diens vader Halvar.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+