PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (3 maart 2013)
DATUM: 3 March 2013 - 22:13 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Het is ondertussen weer bijna twee maanden geleden dat er een punt achter het vorige Plopsa-seizoen werd gezet in Plopsaland De Panne. Dat deze, relatief korte, winterperiode bol staat van de bouw- en verbouwwerkzaamheden, zal de trouwe volger van Plopsa op Facebook niet ontgaan zijn.

Dit jaar stelt het park drie nieuwe zones (ROX, Kaatje en Wickie), twee nieuwe attracties, één nieuw restaurant, één nieuw horecapunt en één nieuwe winkel voor aan de bezoekers, en worden de fans van de shows verwend met enkele nieuwe parkfiguren, een gloednieuwe kiosk én een nieuw ultramodern theater. Daarnaast zijn de voorbije maanden ook verschillende standbeelden voorzien van een nieuw laagje – of zeg maar gerust een nieuwe laag – verf.

Wie dezer dagen langs het park komt, heeft vooral een mooi overzicht op de indrukwekkende constructie van het gloednieuwe theater. Het gebouw is even hoog als dat van Mayaland, enkel de theatertoren is een stuk groter.  De belangrijkste werkzaamheden situeren zich momenteel aan de zijde van het Dorpsplein, waar de foyer in aanbouw is. De opening van het nieuwe theater is voorzien voor deze zomer.

Foto’s

De foto’s zijn gemaakt vanop regelementaire plaatsen buiten het park.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+