PlopsaFansite > Nieuws >
Werkzaamheden nabij Plopsa Winkel Wijnegem
DATUM: 9 March 2013 - 11:14 | CATEGORIE: Plopsa Winkels | AUTEUR: PlopsaFansite

Niet alleen in de Plopsa-parken was er de voorbije maanden heel wat bouwactiviteit, ook de Plopsa Winkel in het Wijnegem Shopping Center (nabij Antwerpen) krijgt dezer dagen zijn portie werkzaamheden. Vlak voor de winkel is onlangs de eerste fase van de interieurvernieuwing van het winkelcentrum van start gegaan. In september zal het interieur in het gehele winkelcentrum moderner zijn, onder andere door nieuwe verlichting.

De externe Plopsa Winkel blijft tijdens de verbouwingen van het winkelcentrum geopend, het is onbekend hoe lang de werkzaamheden voor het pand zullen plaatsvinden. Er zal vermoedelijk nauwelijks tot geen hinder zijn om de winkel te bereiken tijdens de werkzaamheden.

Plopsa Winkel

De Plopsa Winkel Wijnegem opende in 1998, aanvankelijk als een vestiging van ‘De Kijkbuis’. De winkel in Wijnegem kwam na de sluiting van de overige Kijkbuis-vestigingen in handen van Plopsaland nv, het bedrijf achter Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt.

In 2010 werd de winkel uitgebreid in oppervlakte en werd het interieur volledig onder handen genomen. In de winkel kan er een ruim aanbod merchandising van de populairste figuren van Studio 100 – zoals ROX, Piet Piraat, Kabouter Plop, Maya de Bij, Bumba en Piet Piraat – gevonden worden.

Foto’s

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+