PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (21 maart 2013)
DATUM: 21 March 2013 - 21:31 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De laatste sprint naar de start van het nieuwe pretparkseizoen is ingezet in Plopsaland De Panne! Tientallen Plopsa-medewerkers en een handvol bedrijven zijn nog tot volgende week druk in de weer om de vele aanpassingen af te werken, zodat bezoekers vanaf de paasvakantie kunnen kennismaken met een (bijna) volledig vernieuwd Plopsaland De Panne.

In zowat elk gedeelte van het park is er een wel een kleine of grote aanpassing te vinden. Of het nu gaat over de plaatsing van sfeerverlichting op de pilaren in de Ploptuin, het vernieuwen van de gevel van het Bumba Theater of de omvorming van de Spring Zone naar de ROX-zone,… elke vierkante meter lijkt de afgelopen 3 (!) maanden onder de loep genomen te zijn.

Openingsdata

De Wereld van Kaatje en ROX-zone zullen reeds vanaf de start van het nieuwe seizoen te bezoeken zijn. Ook de Plopsa-express zal tijdens de paasvakantie uitrijden. Op de twee meest ingrijpende werken, het nieuwe Plopsa-theater en de Wickie de Viking Zone, is het nog wachten tot juli 2013.

Door de uitzonderlijke omvang van werkzaamheden in de Wickie de Viking Zone zal er tijdelijk geen wandelroute van het Kermisplein naar de Koffiekopjes zijn. Net achter De Brandweer, aan de voormalige overweg van de Plopsa-express, staat er hierdoor tijdelijk een hek.

Foto’s
Plopsa-theater
Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+