PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (10 juli 2013)
DATUM: 10 July 2013 - 21:01 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Samson, Gert en de Burgemeester geven maandag de aftrap voor de jaarlijkse Samson & Gert Zomershow, die dit jaar vanzelfsprekend zal doorgaan in het Plopsa Theater. Dat de opleveringsdatum van het nieuwe theatergebouw dichterbij komt is te merken aan de diverse toevoeging aan de gevels de afgelopen dagen.

Bovenaan de hoofdgevel pronkt sinds afgelopen maandag het logo van het theater. Daarnaast zijn de voorbije dagen ook de verschillende verlichtingsarmaturen aangebracht aan de gevel, werd ook de gevel van het toiletgebouw verder afgewerkt en is er net boven de ingang van de toiletten een naambord bevestigd.

Wickieland

Het podium/fotopunt van Wickie en Halvar staat niet langer nabij de uitgang van de Koffiekopjes, maar is voortaan links van restaurant Viking Grill te vinden. Dit evenwel zonder de beelden van de pientere viking of zijn vader.

Ditjes en datjes

  • Bij de Piratenboot is een deel van de decoratie verwijderd. De attractie is tijdelijk gesloten wegens dringende herstellingen.
  • Aan de werfhekken achter de Kiosk is een reclamepaneel geplaatst van de Samson & Gert Kerstshow, die dit jaar zal doorgaan in het Plopsa Theater. Eenzelfde paneel hangt ook aan de hekken over de ingang van het Plopsa Theater.
  • Vandaag was het Wereld Natuur Fonds (WNF/WWF) te gast in Plopsaland De Panne en had ook de eigen mascotte meegebracht: een fotogenieke panda.
Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+