PlopsaFansite > Nieuws >
Extra speeldagen Samson & Gert Kerstshow
DATUM: 8 October 2013 - 15:20 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Er kunnen sinds deze week tickets gekocht worden voor maar liefst 7 bijkomende voorstellingen van Samson & Gert Kerstshow in het Plopsa Theater. De extra voorstellingen staan gepland op maandag 23, zaterdag 28 en zondag 29 december. De teller staat momenteel op 19 shows, verspreid over 7 speeldagen.


Samson & Gert Zomershow, Plopsa Theater, Plopsaland De Panne

De Samson & Gert Kerstshow is dit jaar, na 22 succesvolle Kerstshows in Antwerpen, voor het eerst te zien in het fonkelnieuwe Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Een nieuwe locatie, maar de formule – een betoverend decor, leuke liedjes, een koor, ballet en live-orkest – blijft onaangeroerd. Samson en Gert krijgen ook dit jaar weer het gezelschap van de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen.

Een bezoek aan Plopsaland De Panne is inbegrepen in de tickets voor de Samson & Gert Kerstshows. Abonnees van Plopsa kunnen tickets aankopen aan gereduceerd tarief. Tickets kunnen gekocht worden via de ticket-website van Studio 100, meer informatie kan er gevonden worden op fanwebsite Studio100fan.eu.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+