PlopsaFansite > Nieuws >
Foyer Exclusief viert oud naar nieuw in Plopsa Theater
DATUM: 13 November 2013 - 12:09 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne ontvangt de laatste dag van het jaar Foyer Exclusief. Het nieuwe evenement viert “de overgang van oud naar nieuw in stijl met een klassevol feest”, laat de organisatie weten op de website.

FoyerPlopsaland

Op oudejaarsavond 31 december zal het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne de uitvalsbasis worden voor Foyer Exclusief. De, naar eigen zeggen, nieuwe VIP-sensatie viert de overgang van oud naar nieuw in stijl met verschillende deejays in een adembenemend decor. De line up bestaat uit deejays Nicolas, DJ God, Dimaro en Weddingdeejays.be.

De organisatie van Foyer Exclusief hanteert voor de VIP-avond een minimumleeftijd van 18 jaar en een strikte dresscode: heren in kostuum met das of strik en dames in galajurk. Tickets kosten in voorverkoop 40 euro en 50 euro aan de kassa. Meer informatie op FoyerExclusief.be, de Facebook-pagina van het evenement of op de Facebook-pagina van het Plopsa Theater.

Eerder raakte bekend dat de Samson & Gert Kerstshow en de finale van Miss Belgium zullen doorgaan in het Plopsa Theater. Het park lijkt met het nieuwe Plopsa Theater dus een belangrijke extra troef in huis te hebben.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+